. . . .

De dienstverlening van Climate Systems is zeer goed. Kennis van zaken. Goed advies met betrekking tot mijn wensen en Climate Systems bood verschillende oplossingen. Het is fijn als een leverancier meedenkt om samen met de klant te kijken naar het best mogelijke resultaat.

complete dienstverlening

Climate Systems heeft voor mijn woning een airconditioninginstallatie geïnstalleerd. Dit betrof in totaal acht units. Mechanisch en elektrisch is het geheel verzorgd door Climate Systems. Het is een voordeel dat Climate Systems behoort tot de EHBI Group en daardoor kennis heeft van andere disciplines, zoals elektrotechniek, elektrische huisinstallaties en Domotica. In mijn geval moest de meterkast worden aangepast. Het is dan fijn dat dit alles kan worden uitgevoerd door één en dezelfde leverancier.

De werkzaamheden verliepen goed. Er is door de monteur heel netjes en schoon gewerkt, zodat zijn werkzaamheden binnenshuis weinig impact hadden.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Alles is keurig geïnstalleerd, ik heb goede uitleg gekregen over de bediening van de installatie en hoe ik de installatie goed kan laten functioneren. Mijn aanvullende vragen zijn keurig beantwoord; een goede ondersteuning, ook als het werk afgeleverd is. 

Twee jaar geleden ben ik bij toeval in contact gekomen de EHBI Group, voor het uitbreiden van mijn elektrische huisinstallatie. Het contact verliep zeer prettig en ook toen hebben zij keurig werk afgeleverd. Later wilde ik zonnepanelen laten installeren. Vanwege mijn goede eerste ervaring met de EHBI Group heb ik direct contact met hen gezocht. Ook toen weer een prima advies over de mogelijkheden van zonnepanelen. De offerte van EHBI was zeer concurrerend met een tweede offerte die ik had aangevraagd bij een andere leverancier. Een volgende wens was Domotica voor onze woning. Hetzelfde verhaal: goed advies, concurrerende prijs en wederom keurig werk geleverd. Prettig samengewerkt en het systeem werkt zoals we hadden voorzien.

Klanttevredenheid staat hoog aangeschreven

Toen ik uiteindelijk ook een airconditioninginstallatie voor onze woning wilde laten installeren, was de keuze voor de leverancier simpel: EHBI Climate Systems! Het is een leverancier die mij het vertrouwen heeft gegeven ten alle tijden een goed werkende installatie af te leveren. Klant tevredenheid staat bij EHBI hoog aangeschreven!

Ton Teunissen

Meer Projecten

Ton Teunissen, Hardinxveld-Giessendam

“HET WERK IS KEURIG NETJES UITGEVOERD! ZE DENKEN MEE EN GEVEN GOED ADVIES.”

Familie Meinecke, Papendrecht

“EHBI CLIMATE SYSTEMS, EEN AANRADER VOOR IEDERE PARTICULIER.”

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?