. . . .

Voor zijn nieuwgebouwde huis in Hardinxveld-Giessendam heeft Martijn Muller van het volledige dienstenpakket van de EHBI Group gebruik gemaakt: van beveiliging, tot licht, van zonnepanelen tot airco en alles wat erbij komt kijken om al die functies naadloos op elkaar af te stemmen. De installateurs zijn op hun vakgebied stuk voor stuk experts.

Domotica

Ik hou van gadgets en Domotica, maar Erwin Weima van EHBI Group is er volgens mij door geobsedeerd! Hij zoekt voortdurend naar mogelijkheden meer functies digitaal aan te sturen. In mijn huis hebben ze het Fibaro-systeem geïnstalleerd. Dankzij deze Domotica kan ik via mijn mobiel mijn huis op afstand bedienen. Hierdoor is mijn huis geautomatiseerd tot een smart home!

Transparant

De toegevoegde waarde van de specialist is dat EHBI Group mij niet alleen goed adviseert, maar ook echt met mij meedenkt om de juiste keuzes te maken. Daarbij zijn ze volkomen transparant in de prijzen van de diensten die zij leveren. Al met al ben ik dus erg tevreden over de EHBI Group. Behalve de installatie, zorgen zij ook dat alle apparatuur perfect is ingeregeld en op elkaar is afgestemd.

Martijn Muller

Meer Projecten

Ton Teunissen, Hardinxveld-Giessendam

“HET WERK IS KEURIG NETJES UITGEVOERD! ZE DENKEN MEE EN GEVEN GOED ADVIES.”

Familie Meinecke, Papendrecht

“EHBI CLIMATE SYSTEMS, EEN AANRADER VOOR IEDERE PARTICULIER.”

Meer informatie of een gratis adviesgesprek aanvragen?